Érettségi előkészítő középszint Normál csoportban

Normál csoportos

Tartasz a matek érettségitől? Úgy gondolod, káosz van a fejedben? Nem minden témakörben érzed teljesen otthon magad? Vagy csak egyszerűen rendszerezni szeretnéd a tudásodat már a tanév legelejétől kezdve? Ez a Te tanfolyamod!

Tematikus rendszerezés a 12 évfolyam középszintű matematika tananyagából irányított gyakorló érettségi feladatok megoldásával és sok-sok önálló gyakorlási lehetőséggel tapasztalt oktatói felügyelet mellett.

A középszintű matematika érettségi sikeres, minél jobb százalékos eredménnyel való letételéhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő elméleti és gyakorlati tudás. Az idén bevezetésre kerülő új tematikájú érettségi, és az újfajta felvételi pontszámítás még inkább fontossá teszi, hogy a diákok minden eshetőségre felkészülten írják meg az érettségi dolgozatukat. Ehhez sokéves tapasztalatom és előrelátó feladatgyűjteményem segítségével hatékony támogatást tudok adni.

Létszám: Normál csoportos : 4 - 8 fő
Oktató: H. Szabó Klári
Mikor: 2023. szeptember 4.-től hétfőnként 16:00-16:50 és csütörtökönként 17:00-18:40
A kurzus hossza: 75 óra (50 alkalom)
Gyakoriság: heti 3 (1 dupla és 1 szimpla) óra
Egy alkalom: 50 perc
Helyszín: tanterem
Célcsoport: 12. osztály
Részvételi díj: 2500 Ft/óra
Fizetési módok: havonta (12 óra) (-10%) , negyedévente (21 óra) (-15%) , félévente (42 óra) (-20%) , egyben (84 óra) (-25%)

Érdekel a kurzus? Jelezd részvételi szándékod!

Ha megadod az adataid, küldünk egy emailt, amiben tájékoztatunk a jelentkezés feltételeiről.

Adatkezelési szabályainkat ezen a linken lehet elérni.

Matek gyakorló pluszórák 11. évfolyamos faktosoknak

Normál csoportos

Úgy érzed, túl gyors a tempó a matekfakton? Szeretnél hatékonyan, tanári irányítással és felügyelet mellett gyakorolni? Tartasz attól, hogy romlanak a jegyeid, pedig a felvételihez számítani fognak? Emelt szintű érettségit tervezel tenni jövőre matematikából? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 4-8 fő

Bővebben

Emelt szintű matematika érettségire felkészítő feladatmegoldó, rendszerező tanfolyam Kiscsoportos

Kiscsoportos

Emeltezned kell matekból? Faktos vagy, de úgy érzed, kevés még a gyakorlatod? Kellene a sok pont, mert a pontszámítás változik, és nem lehet tudni, hogyan alakulnak majd a ponthatárok? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 2-3 fő

Bővebben

Matek előkészítő hatévfolyamos gimnáziumba Normál csoportban

Normál csoportos

Egyetemi terveid vannak? Szeretnéd már 7. osztálytól gimnáziumban, magas szinten folytatni a tanulást? Akkor félévig el kell sajátítanod a felvételihez szinte az egész hatodikos anyagot. Segíthetek Neked! Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 4-8 fő

Bővebben

Egyéni óra

Egyéni

Egyéni óra

Létszám: 1-1 fő

Bővebben

Matek felvételi előkészítő 8. osztályosoknak Kiscsoport

Kiscsoportos

Középiskolába felvételizel az idén? Szeretnél jó helyre kerülni? Tartasz attól, hogy a matek miatt lemaradhatsz, vagy szeretnéd minél hamarabb elkezdeni a felvételire való készülést? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 2-3 fő

Bővebben