Matek felvételi előkészítő 8. osztályosoknak Normál csoportban

Normál csoportos

Középiskolába felvételizel az idén? Szeretnél jó helyre kerülni? Tartasz attól, hogy a matek miatt lemaradhatsz, vagy szeretnéd minél hamarabb elkezdeni a felvételire való készülést? Ez a Te tanfolyamod!

Célirányos felkészítő tanfolyam nyolcadik osztályos tanulók részére a középiskolai felvételire való felkészüléshez tematikus feladatválogatásokkal, szaktanári irányítással, gyakorlási lehetőséggel, játékos módszerekkel.

A nyolcadikos diákok új iskolájának megtalálása és kiválasztásanem könnyű szülői feladat, egyszerre kell látni ilyenkor gyermekünk rövidebb- és hosszabb távú jövőjét, lehetőségeit, a nyugodt, kiegyensúlyozott hétköznapi élet és a stabil tudásnövekedés szempontjait is figyelembe véve. Egy jó hírű, erős iskolába a felvételin való jó szereplés útján juthat be a tanuló. Mivel sokan végeznek egyszerre, a kialakuló versenyhelyzetben a legmagabiztosabb tudással rendelkezők szerezhetnek némi előnyt. A matematika írádbeli felvételi vizsgára való sikeres felkészülést nem csupán a tényanyag elsajátítása jelenti, hanem annak minden körülmények - azaz pl. a felvételi izgalma - melletti biztos felidézése is, melyhez sok gyakorlás szükséges. A központi felvételi felmérő megírása egyetlen, pillanatnyi teljesítményt mér, amit sokminden befolyásolhat. A megalapozott, rendszerezett tudás azonban a legtöbb esetben felül tud kerekedni az addig ismeretlen vizsgahelyzet izgalmán, így javítva a diák teljesítményét. Ezzel a tanfolyammal a készségszintű tudás elsajátításának lehetősége mellett ehhez a magabiztossághoz is szeretném hozzásegíteni a tanulókat.

Létszám: Normál csoportos : 4 - 8 fő
Oktató: H. Szabó Klári
Mikor: 2023. szeptember 4.-től keddenként 15:00-15:50 és csütörtökönként 15:00-15:50
A kurzus hossza: 30 óra (30 alkalom)
Gyakoriság: heti 2x1 óra
Egy alkalom: 50 perc
Helyszín: tanterem
Célcsoport: 8. osztály
Részvételi díj: 3500 Ft/óra
Fizetési módok: havonta (8 óra) (-10%) , Alkalmanként

Érdekel a kurzus? Jelezd részvételi szándékod!

Ha megadod az adataid, küldünk egy emailt, amiben tájékoztatunk a jelentkezés feltételeiről.

Adatkezelési szabályainkat ezen a linken lehet elérni.

Matek előkészítő hatévfolyamos gimnáziumba Normál csoportban

Normál csoportos

Egyetemi terveid vannak? Szeretnéd már 7. osztálytól gimnáziumban, magas szinten folytatni a tanulást? Akkor félévig el kell sajátítanod a felvételihez szinte az egész hatodikos anyagot. Segíthetek Neked! Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 4-8 fő

Bővebben

Érettségi előkészítő középszint Kiscsoport

Kiscsoportos

Tartasz a matek érettségitől? Úgy gondolod, káosz van a fejedben? Nem minden témakörben érzed teljesen otthon magad? Vagy csak egyszerűen rendszerezni szeretnéd a tudásodat már a tanév legelejétől kezdve? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 2-3 fő

Bővebben

Matek előkészítő hatévfolyamos gimnáziumba Kiscsoportos

Kiscsoportos

Egyetemi terveid vannak? Szeretnéd már 7. osztálytól gimnáziumban, magas szinten folytatni a tanulást? Akkor félévig el kell sajátítanod a felvételihez szinte az egész hatodikos anyagot. Segíthetek Neked! Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 2-3 fő

Bővebben

Emelt szintű matematika érettségire felkészítő feladatmegoldó, rendszerező tanfolyam Normál csoportban

Normál csoportos

Emeltezned kell matekból? Faktos vagy, de úgy érzed, kevés még a gyakorlatod? Kellene a sok pont, mert a pontszámítás változik, és nem lehet tudni, hogyan alakulnak majd a ponthatárok? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 4-8 fő

Bővebben

Matek plusz 6. osztályosaknak

Kiscsoportos

Szeretnéd, ha a matematika órák nem lennének többé rejtélyesek? Csatlakozz hozzánk a megerted.hu 6. osztályosoknak szóló tantermi jelenléti matematika oktató tanfolyamához, és nyiss egy új világot a matekban!

 

Létszám: 2-3 fő

Bővebben