Matek gyakorló pluszórák 11. évfolyamos faktosoknak

Normál csoportos

Úgy érzed, túl gyors a tempó a matekfakton? Szeretnél hatékonyan, tanári irányítással és felügyelet mellett gyakorolni? Tartasz attól, hogy romlanak a jegyeid, pedig a felvételihez számítani fognak? Emelt szintű érettségit tervezel tenni jövőre matematikából? Ez a Te tanfolyamod!

A 11. évfolyam az az időszak, amikor az elemt szintű matematika érettségire készülő tanulónak stabil algebrai és goemetriai tudást kell biztosítania a 12. évfolyam kiemelten magas szintű tananyagának alapjához. Ehhez nyúlt tanórán kívüli plusz segítséget ez a tanfolyam.

Az emelt szintű matematika érettségi az új felvételi pontszámítás alapján többet ér, mint a középszintű. Aki időben megszerzi azt a stabil tudást, amellyel sikeresen veheti ennek a vizsgatípusnak az akadályait, az előnybe kerülhet vele a felvételi versenyhelyzetben. A matematika fakultáció tananyaga azonban nagyon tömény és sűrű, így a fakultációra járó diák esetleg úgy érezheti, hogy elveszett a nagy részletességet és különös figyelmet igénylő feladatok megoldási lépéseiben. Sokéves tapasztalatom segítségével ezt az érzést igyekszem enyhíteni és a tudás alaposságát, magabiztosságát elérni a tanulókban sok gyakorlási lehetőséggel.

Létszám: Normál csoportos : 4 - 8 fő
Oktató: H. Szabó Klári
Mikor: 2023. szeptember 4.-től hétfőnként 18:00-18:50 és szerdánként 18:00-18:50
A kurzus hossza: 70 óra (70 alkalom)
Gyakoriság: heti 2x1 óra
Egy alkalom: 50 perc
Helyszín: tanterem
Célcsoport: 11. osztály matematika fakultáció
Részvételi díj: 3000 Ft/óra
Fizetési módok: havonta (8 óra) (-10%) , negyedévente (15 óra) (-15%) , félévente (35 óra) (-20%) , egyben (70 óra) (-25%)

Érdekel a kurzus? Jelezd részvételi szándékod!

Ha megadod az adataid, küldünk egy emailt, amiben tájékoztatunk a jelentkezés feltételeiről.

Adatkezelési szabályainkat ezen a linken lehet elérni.

Emelt szintű matematika érettségire felkészítő feladatmegoldó, rendszerező tanfolyam Kiscsoportos

Kiscsoportos

Emeltezned kell matekból? Faktos vagy, de úgy érzed, kevés még a gyakorlatod? Kellene a sok pont, mert a pontszámítás változik, és nem lehet tudni, hogyan alakulnak majd a ponthatárok? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 2-3 fő

Bővebben

Matek plusz 6. osztályosaknak

Kiscsoportos

Szeretnéd, ha a matematika órák nem lennének többé rejtélyesek? Csatlakozz hozzánk a megerted.hu 6. osztályosoknak szóló tantermi jelenléti matematika oktató tanfolyamához, és nyiss egy új világot a matekban!

 

Létszám: 2-3 fő

Bővebben

Emelt szintű matematika érettségire felkészítő feladatmegoldó, rendszerező tanfolyam Normál csoportban

Normál csoportos

Emeltezned kell matekból? Faktos vagy, de úgy érzed, kevés még a gyakorlatod? Kellene a sok pont, mert a pontszámítás változik, és nem lehet tudni, hogyan alakulnak majd a ponthatárok? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 4-8 fő

Bővebben

Matek felvételi előkészítő 8. osztályosoknak Kiscsoport

Kiscsoportos

Középiskolába felvételizel az idén? Szeretnél jó helyre kerülni? Tartasz attól, hogy a matek miatt lemaradhatsz, vagy szeretnéd minél hamarabb elkezdeni a felvételire való készülést? Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 2-3 fő

Bővebben

Matek előkészítő hatévfolyamos gimnáziumba Normál csoportban

Normál csoportos

Egyetemi terveid vannak? Szeretnéd már 7. osztálytól gimnáziumban, magas szinten folytatni a tanulást? Akkor félévig el kell sajátítanod a felvételihez szinte az egész hatodikos anyagot. Segíthetek Neked! Ez a Te tanfolyamod!

Létszám: 4-8 fő

Bővebben